Veldig god! Vart helt oppslukt av denne boka og måtte lesa i eit strekk. Kva er det med hovudpersonen?
Kvifor lever ho som ho gjer? I kor stor grad tek barnet skade av å leva slik? Godt nynorsk. Nominert til P2-lytternes romanpris, Favoritten min hittil!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så flott! Har du lest Samtale Ventar av samme Odda-forfatter? I tilfelle ikke kan jeg anbefale deg den her og nå - så lover jeg å ta tak i Alt Inkludert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, men eg har absolutt lyst til å lesa meir av forfattaren. Er oppteken av språket og her flyt det så lett, og når handlinga i tillegg er spanande, og personane interessante og ikkje eindimensjonale, er det jo supert!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

No har eg lese Samtale ventar- og jo, god den også! Men ho har finpussa og skore meir ned i Alt inkludert, så den er framleis favoritten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda Nyrud