En utrolig bra bok, veldig bisarr og enkelte ting litt creepy, men alikevell bra. den gir en god skildring til hvor fæl man kan være mot hverandre.. noe a-la fluenes konge (mener det var det den het , men tror jeg blander..) den blir brukt i bl.a danmark i skole som en del av kunnskapsløftet, og den er verdt å lese. den satt godt i meg for å si det slik! alt de gjorde var helt sprøtt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg synes boken var en smule grotesk. Men som lærer ser jeg nytten av boken brukt i undervisningsammenheng (som i Danmark). For det første er det en bok som fanger deg, vekker nysgjerrighet og kanskje en smule kvalme. For det andre finnes det mange gode diskusjonstemaer i boken! En god bok å vekke leselyst hos unge!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamiegretemorTor-Arne JensenmgeKirsten LundTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenVannflaskeRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenReadninggirl30Kjell PsveinSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud