Ja, for jeg går du fra at dere alle er enige i bøker er den eneste perfekte julegave. Det var dette jeg som barn aldri fikk verken foreldre, besteforeldre eller diverse tanter til å forstå. Derfor representerer gaveutdelingen for meg en endeløs skuffelse det jeg pakket opp gave etter gave med hekla kleshengere , broderte lommetørklær, hjemmestrikka strømper osv. Heldigvis ble det bedre siden. Men tilbake til spørsmålet. Hvilken bok kjøpte du i år til den personen du setter høyest her i verden?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Mannen min fikk "Strid og samarbeid" av Kåre Willoch av meg. Han virket fornøyd med den. Ikke alltid lett å kjøpe bøker til han, da han er svært belest og har litt annen smak enn meg. Men begynner vel å kjenne han ganske godt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gubben min er ikke like leseglad som meg desverre, han skal helst ha bilder til teksten :p Derfor fikk han "Don Rosa Hall of Fame nr.6" Han er Don Rosa og Donald Duck fan, og samler på denne serien :) Så bok ble det uansett :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ga ham "De fornedrede og krenkede" av Dostojevskij (som forøvrig førte til en lang samtale om forfatteren med en eldre mann bak meg i kassekøen), "On Writing" av Stephen King og "Theogonien" av Hesiod. Like boknerdete som meg <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Til jul fekk han den siste pondus-boka av ungane. Tidlegare i desember kjøpte eg bok nr 3 i Jon Michelet sin serie "En sjøens helt".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror ikke min har lest en hel bok noen gang jeg... Aldri sett han åpne en eneste bok på alle de årene vi har vært sammen/gift. :) Ingen bok på han. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjæresten fikk novellesamlingen Notes from Underground & Other Stories av Dostojevskij.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det ble Galveston av Nic Pizzolatto. Vi har sett og liker True Detective, så dette var et naturlig valg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min bedre halvdel er ikkje så opptatt av å lese. Derfor blei det turstøvlar i staden for. Ja, og så ein haug med sjokolade, då, med ei dårleg skjult von om at ho vil dele med meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieAnne Berit GrønbechOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterSigrid NygaardRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenMarit HøvdeLinda NyrudHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn Christin