Det er en fin historie, men språket virker veldig kunstig og rart. Jeg synes også bildene er vel spesielle.. Denne boka skuffet meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig.. Akkurat det samme jeg satt tilbake med.. Syntes språket var merkelig satt sammen.. Sånn at jeg nesten trodde det prøvde å være en merkelig form for lyrikk.. Men er jo et barn som etter sigende skal ha skrevet og det vet jeg ikke helt om jeg tror på. Bilde stilen er heller ikke min kopp te.. Men selve budskapet er jo kjempe fint.. Selvom jeg falt litt av i svingene..

Det ble på en måte en barnebok skrevet av et barn, som allikevel ikke egner seg for barn. :/ syntes jeg.. sånn formulerings messig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H Hoel