I boka refereres det til en norsk undersøkelse som viser at man husker ting dårligere hvis man leser noe elektronisk enn hvis man leser det samme på papir. Noen som vet om dette er en reell undersøkelse og hvor jeg evt finner den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har lest om denne. Så vidt jeg husker var den reell, men det er mange forskningsresultater som ikke lar seg gjenta med samme konklusjon, og jeg vet heller ikke om min egen hukommelse er med meg nå. Jeg tipper at undersøkelsen gjelder elevers leseferdigheter. Tidsskriftene Spesialpedagogikk eller Bedre skole kan være tenkelige steder å finne mer om dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete Aastorp