Fine skildringer og flott språk. Del 1 var interessant både ift bygde-Norge og jappetiden. Del 2 var særdeles sår, men også veldig romantisk og nydelig. Del 3 vet jeg ikke om jeg egentlig skjønte meningen med...??? Men, den var likevel spennende som en krimbok. En veldig bra bok der jeg ville gitt terningkast 6 for del 2, men havner likevel på en firer. Dette er min første bok av Grytten, men jeg tipper det blir flere. Noen tips?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Flytande bjørn synes jeg var interessant.
Saganatt er en fascinerende roman - jeg ga den visst terningkast 5. Mer om den i Reading Randi

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nesten som jeg skulle sagt det sjøl :-) Del 2 er jo lik filmen med samme navn med Bjørn Sundquist. Jeg forsto heller ikke del 3. Fikk en 5`er av meg fordi de to første delene er så bra. Neste bok av Grytten må bli klassikeren Bikubesong.

Neste uke, fra onsdag til søndag, er Ltteratursymposiet i Odda en stor event med mange kjente og ukjente forfattere. Grytten er en av hovedaktørene, og en av tingene han gjør år etter år er Bikubegong. Der går han i fotspora til hovedpersonene i boka Bikubesong. Mange, mange som følger denne "gongen" hvert år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusen