Morsom, vakker, trist og heldigvis kommer det en oppfølger! Denne boka er utrolig bra. Siden været var grått og trist på søndag, så tusla jeg bort til bokhylla og fant meg en bok. I Evigendt har jeg ment å skulle lese lenge, men det har alltid vært en annen bok som har dukka opp. Boka begynner så bra og har så mange morsomme poeng at jeg ble sittende i sofaen og le for meg selv (ganske høylytt også), så mann og unger sendte meg rare blikk ;) Lysalven Fiat får ta skylden for det. Og så er det jo dragen Maks da - håper virkelig det blir "ordnings" mellom ham og Oda i nestebok..?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Egentlig kjekt å høre at noen likte denne boken.. for jeg klarte ikke å lese mer enn ca halve.. ufattelig kjedelig syns jeg. Og utrolig dårlig språk. Men det er bra man kan være uenig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas Burø