Litt langdryg. Spenning mot slutten, men jeg ønsker faktisk litt mer driv i en krim.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg ga den rett og slett terningkast en fordi boka var for forutsigbar, hovedpersonen var bare masete og svært irriterende og den fulgte nesten samme oppskrift som boka Gone girl (flink pike) av Gillian Flynn. Gone girl av Gillian Flynn ga jeg terningkast tre. Jeg liker psykologiske thrillere, ikke misforstå, men savner å lese noe som overrasker og sjokkerer meg. En bok som hjemsøker meg lenge etterpå. Det er altfor lenge siden sist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Men endte med terningkast 4 til meg. Synes boka begynte utrolig kjedelig, men tok seg opp mot slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant. Jeg ville gitt den bortimot en 5'er i den britiske lydbok-versjonen (audible.co.uk)!
En god oppleser føyde nok noe positivt til leseopplevelsen. Jeg likte parallell-historiene og vandringen mellom nåtid og fortid. En upålitelig fortellerstemme kan være ganske spennende!

Den kan vel ikke akkurat kalles en krim-roman; er vel heller en psykologisk thriller? Drivet, som du etterlyser, lå vel nettopp i det upålitelige, usikkerheten om hva som var opplevd, skjedd, virkelig, uvirkelig/fantasi. Mao mye mentalt involvert. Det likte jeg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er absolutt interessante grep i boken. Når jeg leser underholdningslitteratur, det være seg krim, thriller etc, må den være mer spennende for meg. Og det er her denne ikke helt nådde opp. NÅ leser jeg "Ved elva" av John Hart og den liker jeg mye bedre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ved elven av John Hart er meget bra. Jeg leste den for noen år siden og husker den godt:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil Stangeland