Til å begynne med har boka en spennende handling, men utover i boka er alle hemmelighetene som guttene ikke vil fortelle irriterende. Ting tar unødvendig lang tid og det føles for påtatt at ingen vil fortelle noen ting om hvor de er/hva som er greia/hvorfor de er sinte på hovedpersonen. Det virker som det bare er et virkemiddel for at leseren skal lure på det samme som hovedpersonen samtidig som det virker helt unødvendig for karakterene å fortelle så lite.

Jeg syns sjargongen guttene har lagt til seg er slitsom og for barnslig for min del (ja, jeg vet at det er en bok for ungdom, men likevel...). I tillegg syns jeg språket er elendig. Så mye dårlige formuleringer, så mye rare setninger. Jeg brukte mye tid på å gremme meg over det dårlige språket. Jeg vet ikke om det er et oversettingsproblem eller om språket i orginalen er like elendig. Kanskje noen som har lest begge deler har en formening om dette?

Jeg følte ikke jeg knyttet meg til karakterene. De var alt for overfladisk, og boka var stort sett drevet av handlingen. Jeg syns ikke handlingsforløpet var spesielt troverdig. Så mange ting som blir for lett.

Nei, dette var overhode Ingen vinner for min del!
Ville heller brukt tiden min på å lese noe annet. Hvis du vil ha noe i samme sjanger ville jeg veldig mye heller lest Hunger Games. Til nøds Divergent.

Lurer likevel på hva som skjer videre, men er neimen ikke sikker på om jeg orker å lese den neste...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ganske uenig med dette, syntes ikke du kan skrive så mye negativt om en bok når du ikke har lest den ferdig en gang. Uansett tror jeg ikke målgruppen til denne boken er 50 år!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest den ferdig. Men jeg syns den var så dårlig at jeg ikke brydde meg om å lese oppfølgerne. Jeg har aldri påstått at målgruppen er 50 år, og det er ganske lenge til jeg blir det selv. Jeg pleier ofte å kose meg med ungdomsbøker, men helt subjektivt syns jeg denne var ganske dårlig. Fint for deg hvis du likte den, men jo, jeg må kunne få skrive negative ting om en bok i en anmeldelse hvis jeg ikke likte den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerLinda RastenChristoffer SmedaasThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt Tøsdal