Dette er en fantastisk underholdende bok om en by som bare består av bokbutikker, antikvariater, bokselgere og forfattere. Hovedpersonen er en vordende forfatter som har fått skrivesperre etter å ha lest et glimrende manus av en ukjent forfatter. Nå har han reist til denne bokbyen for å finne den som har forfattet dette storartete manuset.
Boka er ubeskrivelig morsom, kreativ og nyskapende. Moers har funnet opp en hel haug med nye ord for å kategorisere bøker og skribenter. Bokbyen er i det hele tatt befolket av de merkeligste skapningene fra dette fantasi-landet som heter Zamonien. Boka er en hyllest til alle tekster som formidler ekte leseglede. Synd at den ikke er oversatt til norsk. Den fins riktignok på engelsk, men jeg har ikke sett på oversettelsen. Det må være veldig vanskelig å gjendikte alle disse språklige morsomhetene på et annet språk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil Stangeland