Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg opplever boken på samme måte som deg. Jeg synes den er tung å lese, men kan ikke gi den opp heller. Den har svært interessante tema, og veldig skremmende på mange måter. Jeg vet ikke hva terningskast jeg kommer til å gi den til slutt (er kommet halvveis - håper den tar seg opp).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste ut Flommens år nettopp, og synes den var lettere enn Oryx og Crake, men begge er veldig gode. Og skremmende fordi det er så gjenkjenbart mye som står der… I morgen startet jeg på MaddAddam.:) Kos deg med Flommens år og Guds gartnere, et snedig folkeferd..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bok nr 2 er mye enklere å lese og forstå enn den første. Likte bok nr 2, the year of the food best av de tre bøkene. Håper du fullfører og får noe godt ut av det til slutt. Jeg slet med første halvdel av første bok jeg også, det gikk trått og jeg slet med å skjønne. Tror jeg tenkte litt for mye for etterhvert som jeg bare godtok armt ikke alt gav mening dess bedre ble leseflyten og mye blir forklart i bok 2 =) så mitt råd er vel å lese mer og tenke mindre..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, jeg har lest alle tre ferdig for lenge siden;)
Veldig bra bøker! Helt fantastiske egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas Bokleser