"TV-serier er den nye romanen" er et utsagn jeg har lest/hørt flere steder den siste tiden.
I hvilken grad stemmer denne påstanden for deg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ikke sant i mitt tilfelle. Jeg elsker å lese og jeg elsker å se film/tv, så jeg gjør begge deler. Det går litt periodevis om jeg ser mest film/tv eller om jeg leser mest, men ingen av delene kan erstatte den andre. Så, ja takk begge deler!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nja... Jeg er veldig glad i tv serier og filmer. Mer tv serier egentlig, fordi jeg føler man blir kjent med karakterene på en litt annen måte der enn i en film. Man kan gå dypere og mer i detaljer. Men uansett hvor mye tv-slave jeg måtte være, så kan det aldri erstatte bøker. Det gir ikke den gode følelsen av papir i hendene, den gode lukta av bøker. Og kanskje enda mer viktig, den tida det tar. Det er noe med det å sette seg til med en bok i hendene, ta det med ro, lese og nyte, smake på ordene og kjenne fortellingen vokse inni meg. Den følelsen klarer ikke en tv serie å gi uansett hvor mye den måtte prøve.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I dette ligger vel at TV-seriene har blitt bedre. Selv hører jeg ganske mye lydbøker (til og fra jobb, når jeg går på tur alene eller når jeg rydder hus og lager middag), leser litt (før jeg sovner eller når andre i familien ser på noe som ikke fenger på TV). Men jeg konsumerer mer film enn bøker, og enda mer TV-serier. Men sånn har det jo "alltid" vært. Forskjellen er vel bare at det nå er mange flere og bedre serier å velge mellom, og man har muligheten til å "sluke" en hel sesong på to-tre kvelder. Det liker jeg! Ok, kanskje vi ser enda litt mer på serier nå, men det går da på bekostning av andre programmer på TV.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Både og egentlig... Jeg leser mye bøker, samtidig er jeg ganske ram på netflix og altså.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tv-SERIER SOM ER BASERT PÅ BØKER ER IKKE ALLTID DET SAMME. MEN GANSKE OFTE. sÅ har du filmer eller serier som det IIKE er laget bøker om...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland Skjeggerud