Sitat fra billedkunstneren Håkon Bleken (81 år) angående Dag Solstads "17.roman":

"Jeg leste Solstads bok i jula og den tok helt luven av meg. Det er en stor og betydningsfull roman om et moderne menneskes eksistensielle problemer. Jeg tror alle moderne mennesker vil bli berørt av den".

Videre sier Bleken at han opplever at man modnes av litteratur og at man blir løftet av den største litteraturen. derfor har han alltid latt seg inspirere av lesningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Skulle til å skrive et innlegg "lengre oppe" for jeg "gikk" ferdig denne romanen idag, (Lydbok), og da ser jeg at Bleken har tenkt i de samme baner som meg...her er en Bjørn Hansen som ikke er sosialt tilpasset i det hele tatt, setter seg heller på tog eller buss og er liksom tryggere der enn sammen med mennesker man må forholde seg til. Med familien blir det jo riktig ille. Og så paradoksalt da: han prøver jo å lese Søren Kirkegård. Men han skulle vel ha litt å lære av Kirkegård som skriver så fantastisk om det å eksistere. Ja, jeg følte medynk med denne mannen...var jo ganske mesterlig skildret av Solstad da, og så leser han boken selv. Flott opplesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli