For første gang i mitt liv likte jeg omslaget bedre enn innholdet i boken. Det er skikkelig kult laget og helt i tråd med temaet! Første gang jeg oppdaget dette, satt jeg på toget og solstrålene varmet opp omslaget. Skikkelig creepy...Trodde det var noe feil med øynene mine eller hodet mitt... Veldig bra! Når det gjelder selve opplevelsen av boken, har jeg noe blandede følelser. Selve historien er spennende, men måten den ble formidlet på klarte rett og slett ikke å bergta meg. Det er ikke noe godt tegn når man begynner å telle sider i påvente av å bli ferdig.. Nå er den akkurat avsluttet, så det er mulig jeg endrer syn etter hvert, men tror dessverre ikke det!Dette er for langt unna følelsen jeg fikk etter å ha lest Kuren av Mo Hayder. Jeg gir terningskast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Eit fantastisk, fascinerande og nesten litt skremmande omslag... for meg var boka heilt kolsvart heilt til eg la den fra med ute i sola igår, da eg skulle hente den var boka heilt annerledes! HOHO, måtte stå lenge og kikke før eg forsto kva som hadde skjedd!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg pløyet gjennom alle diskusjoner om denne boka og lett etter lesernes opplevelse av omslaget, og du er tydeligvis den eneste som har skrevet om den nær sagt overnaturlige effekten som eksponeres når omslaget utsettes for sollys/varme. Personlig har jeg aldri sett noe tilsvarende. Det skjedde i Terracina, syd for Roma, tidlig i sommer. Brennvarme dager og aircondition-lindrende hotellrom. Jeg registrerte at min svigersønn hadde denne boka med seg som ferielektyre på nattbordet. Jeg ble litt overrasket da jeg dagen etter registrerte at også min datter hadde et eksemplar av boka. Den lå ved siden av henne, mens hun selv nøt solvarmen i sin fluktstol utenfor hotellet (heter det fortsatt fluktstol?). - Men hennes bok hadde et omslagsbilde med helt andre farger enn ektemannens eksemplar. Det var lyst, nesten hvitt, men med samme illustrasjon og tekst. - Merkelig!! Jeg nevnte dette for min datter (jeg hadde muligens en baktanke om å låne det ene ekseplaret, de hadde jo to!!)Først da hun forsikret at de bare hadde dette ene eksemplaret, gikk det opp for meg at forlaget hadde lagt inn en så original effekt at omslaget forandres ved lys/varmepåvirkning. Jeg måtte faktisk fysisk flytte boka inn på det klimaavkjølte hotellrommet for å forsikre meg om at min datter snakket sant.(Kanskje hun bløffet for ikke å risikere å måtte gi slipp på denne tennerskjærende spennende kriminalromanen). Men så var det altså sant: omslaget var laget på en så finurlig måte at den igjen inntok sine "opprinnelige" farger inne på det kjølige hotellrommet. Jeg fikk en nærmest overnaturlig opplevelse av at tittelen markedsførte seg selv. Det jeg imidlertid har funnet påfallende i ettertid, er at ingen har omtalt dette, verken fra forlag eller fra anmeldere på nettet, ikke før du gjorde det!! Jeg har enda ikke lest boka, men jeg er fast bestemt på det, ikke minst på grunn av det "hypnotiserende" omslaget.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fatter heller ikke at dette ikke er blitt kommentert. Det er jo vanvittig bra - har aldri sett noe i nærheten av dette. Du bør absolutt lese boka. Det er en spennende historie; og ikke minst er det morsomt å flytte hendene litt rundt samtidig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste boka for noen månder siden, og i forkant hadde jeg lest noe på bokelskere om at omslaget var veldig spennende. Tilfeldigvis lå den på et bord heime hos meg mens sola skinte..... Skikkelig artig! Jeg er for øvrig enig i at omslaget er mere interessant enn innholdet i boka. Tror ikke jeg følger disse 2 forfatterne videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Omslaget var kjempekult ja. Jeg ble også litt forskrekket i begynnelsen. Første gang tenkte jeg at "jøss, merkelig at jeg ikke så denne teksten igår"... Jeg er godt fornøyd med boka. Til tider litt mye utenomsnakk, men jeg er absolutt klar for å lese mer fra forfatterne bak boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnita