Mulig jeg var litt ukonsentrert, og det må en ikke være når en skal holde greie på Islandske navn, men jeg synes ikke denne var på høyde med andre bøker av denne forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Holder på med lydbokutgaven nå. Synes det passer fint med Spasskij/Fisher i sjakk-vm i boken samtidig som Magnus Karlsen gjør en hederlig innsats i nåtid! Det snakkes også mye om tuberkulose i boken. Jeg var i dag i et møte i LHL hvor økningen av tuberkulose i Norge i dag faktisk var et tema. Det ble også snakket om at Island har høyest forekomst av astma blandt barn, kanskje nettopp på grunn av tidligere generasjoners tuberkulose. Boken blir liksom litt mer, når man får slike ekstra facts. Ellers savner jeg de vanlige hovedpersonene..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine Olsrød