Flere bøker som jeg vet er blitt utgitt no nylig er ikke blitt lagt ut på bokelskere. for eksempel Pappa er et postkort av Ida Løkås. Hva skjer?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 24 svar.

Dette kommer av at den norske bokdatabasen har endret eksportformatet sitt (og distribusjonsmåten). De har skrudd av det gamle eksportformatet. Vi kan derfor ikke importere nye bøker med det gamle importverktøyet vårt.

Jeg er ikke ferdig med nytt importverktøy ennå, fordi det er en uhyggelig tidkrevende og omfattende jobb. Jeg har jobbet ettermiddager og helger med dette i flere uker.

Jeg kan ikke love noen dato for en fiks på problemet, men det er en fiks på vei.

Godt sagt! (26) Varsle Svar

Hvordan ligger du an? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig fint å høre at du jobber med dette, André, og at du forklarer oss årsaken til problemene også. Du vet, vi er mange som har blitt ganske avhengige av bokelskere.no - så da blir vi frustrerte når tjenesten begynner å knirke i funksjonene! (En melding fra deg på bokelskere.no gir oss ro i sjelen igjen - du kan forebygge mye frustrasjon både hos oss og (sikkert?) hos deg selv ved å komme oss i forkjøpet når tekniske endringer "der ute i verden" påvirker oss her inne i våre trygge og skjermede bokelskere.no-boble.)

Jeg ser frem til at du får fiks på problemet (nå som jeg for én gangs skyld har lest bokhøstens ferskvarer og gjerne vil få registrert det på kontoen min...), og du ser garantert frem til å bruke kvelder og helger på andre ting enn intensiv bokelskere.no-programmering forårsaket av bokdatabasens re-formatering. Lykke til - håper du snart er i mål! :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hva med at det ikke går å laste opp omslagsbilder lenger. Det har vel ingenting med bokdatabasen å gjøre. Kan du være så snill å se på det? For noen dager siden gikk det fint. Flere enn jeg som opplever det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykke til med det tidkrevende arbeidet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Noen som vet noe mer om dette?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke jeg. Jeg begynner å bli lei av å legge inn nesten alle titler jeg kunne tenke meg å lese:/. Håper at det begynner å bli bedre snart:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg vurderer no å slette heile greia og forlate Bokelskere for godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pga. alt trøbbelet med bokelskere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp. Men sidan me no har fått tilbakemelding frå admin. om at det vert jobba med saka, så avventar eg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjedelig at det skal være så mange unødvendige problemer her. Jeg har også flere ting jeg ønsker svar på.
Vil anbefale de som ønsker endring å sende administrator en melding, navnet er André Nesse og be han svare i innlegg her på Bokelskere.no slik at alle kan se og komme med innspill. Det hadde vært veldig bra.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har så langt ikke opplevd det som flere refererer til. Høres nesten ut som jeg har hatt flaks..? Uansett; det å få administrator i tale må være en selvfølge når ståa er som den er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, kjedelig at det er sånn :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er høyst merkelig!
Jeg har nettopp lagt inn "Jeg har et teppe i tusen farger" av Anne B. Ragde. For jeg fant ikke denne nye boka noen steder her inne.
Etter at jeg har lagt den inn med alle data, og har lastet opp et omslagsbilde jeg selv har skannet inn, så søkte jeg på boka på nytt, men fikk ingen treff!
Boka finnes fremdeles ikke!
Dvs: boka ligger bare hos meg, på min profil.

Det må da være noe veldig feil her, - noe som ikke fungerer helt som det skal?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har den også lagt inn - er det bare jeg som ser den da - på min profil ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lette også etter denne, har den i lyd, men fant den ikke. Og flere andre fra 2014 har jeg lett etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også lett og lett.... - og lett, etter de nye bøkene....
Har jo også så mange litt eldre bøker fra før, som jeg også har lagt inn selv fordi jeg ikke fant de utgavene jeg har.
Det vil si at mange av mine bøker er det bare jeg som ser?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker som vi legger inn selv, har aldri kommet opp via søk her inne. Du kan imidlertid som regel finne dem ved å google. Jeg har av og til gjort det med bøker som jeg vet er lagt inn manuelt av andre, slik at jeg kan legge inn den samme hos meg selv. Da blir det også mulig å følge oppdateringer for boka for de som har lagt den inn.

Håper problemet med bokdatabasen løser seg snart, for det blir for tungvint at vi ikke får hentet nye titler derfra.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, får jo håpe at noen får bukt med problemene.
Men likevel syns jeg det er litt merkelig at ikke bøker man legger inn med korrekt ISBN-nummer kan komme opp når man søker på dem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håpar dette problemet kan fiksast så snart som råd!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg spurte André, og han svarte: "Ja, det er et problem. Bokbasen har skiftet dataformat og distrubusjonsmetode, og jeg er ikke ferdig med nytt importverktøy." Løsning er på vei, med andre ord.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette har jeg merket også. Siden det finnes info om bøkene alle andre steder, ligger nok ikke dette problemet i Bokbasen. Gjelder blant annet "Med ørene på stilk" av Vinje, "Mottaket" av Mogos, "Det går ikke over" av Arvola og "Jeg har et teppe i tusen farger" av Ragde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel så enkelt som at de ikke er lagt inn i Den Norske bokdatabasen enda...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne er registrert, så det er nok ikke der det ligger. Trolig en feil i metadataoppdateringen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaKirsten LundJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude Jensen