De siste påskene har jeg pleid å lese noe natur-filosofisk de morgenene jeg er velsignet med at det ikke kommer aviser:-) Mens morgensolen har flommet inn på mitt kjøkken (vel, - ikke bestandig det, da!) har jeg kost meg med "Kilden" av Gabriel Scott eller "Walden" av Henry D. Thoreau. I år skal jeg lese meg inn i de nord-svenske skoger i følge med de menn som gjennom tidene har åpnet skogen for Kerstin Ekman, slik hun beskriver i "Herrerna i skogen".

Til andre tider på døgnet skal jeg lese Roy Jacobsens "Frost", også kanskje Arto Paasilinnas "De hengte revenes skog". Og dukker lydbokversjonen av Knausgårds "Min kamp 1" opp i postkassen tidsnok, så blir det nok til at jeg hører på den, - i solen var planen, men det spørs!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTurid Kjendlie