Fantastisk! Ganske vanskelig å komme inn i, men så glad jeg ikke la den fra meg! :) gleder meg til å lese neste bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg slet skikkelig med å komme igang, og jeg trodde virkelig ikke dette var en bok for meg. Helt ulikt alt annet jeg normalt sett leser, men du verden som virkeligheten forsvant for meg da jeg først kom inn i boka. Ble sittende og lese, og lese, og så leste jeg litt til, og så var plutselig boka slutt. Jeg liker måten forfatteren har snudd myten. Herlig, rett og slett! Må bare skaffe neste bok og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

haha det var det jeg sa! Men glad du kom deg inn i den. Bare gled deg, for historien blir bare bedre og bedre for hver bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, du hadde helt rett! Glad jeg ikke ha opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig med deg i at den er litt treg å komme inn i. Det føler jeg mange bøker i den sjangeren er. Jeg har alltid to bøker på gang samtidig, en i stua og en på senga. Denne har jeg lest på senga på kveldene før jeg har lagt meg, så det har gått litt tregt. I begynnelsen, så husker jeg at jeg lå og tenkte at dette er da ikke så fantastisk. Dette var tregt og typisk litt tyngre fantasy. Men det gikk ikke mange kveldene før jeg bare måtte lese et kapittel til, og et til og gjerne enda et etter det og. Og hvis jeg ikke kunne lese flere fordi jeg måtte sove, så måtte jeg alltid lese de første linjene på neste kapittel, bare for å se hvordan den fortsatte. Så bare jeg kom over starten, så krøp boka under huden på meg, og har og vært med meg i drømmene noen netter. Så en fantastisk bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner det er en genre som tiltaler mange unge - egentlig ikke min type litteratur, men jeg må medgi at den var godt skrevet og interessant. Mer om den i bloggen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er faktisk 36 år, så ikke noen ungdom lenger. Men den fenget allikevel. Nå er jeg veldig glad i fantasy, og spesielt historier som fenger litt, som gjerne har hovedpersoner som ikke er typiske heltefigurer. Det er ikke ofte jeg kommer bort i bøker som kryper så til de grader under huden på meg og blir værende der. Opp gjennom årene, så er det kun Harry Potter, Hunger games og de første bøkene om Sookie Stackhouse som har gjort det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjenner meg igjen :) gleder meg til den tredje boka. Utrolig spennende serie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda A