Hennes måte å skrive på er så gripende og besettende. Hun har et skarpt blikk for detaljer, og beskriver sine hovedpersoner med en følsomhet som gjør dem levende. Det vanskelige spørsmålet i denne boka er hvor langt kan vi egentlig gå i å hevne et overgrep mot en av våre nærmeste? Kan vi ta saken i egne hender, fordi vi vet at systemet ikke dømmer og straffer hardt nok i overgrepssaker som er vanskelige å bevise?
Jodi Picoult går dypt inn i disse problemstillingene, og hun gjør det med glans!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jodi Picoult er så absolutt en av mine favoritter. Disse dilemmaene hun skriver om gir meg virkelig noe å tenke på. Må bare nevne "Min søsters vokter" som tar opp et tema som helt sikkert blir svært aktuelt framover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, er så enig!
Hun tar opp mange aktuelle temaer på en dypsindig måte. Ofte går jeg og tenker på bøkene hennes i lang tid etterpå.
Hun er en mester i å lage innviklede og spesielle forhold og relasjoner med mennesker som man blir glad i mens man leser. Hun har kløkt og innsikt og går dypt inn i enhver problemstilling fra forskjellige vinkler.
Etter hvert kommer jo bøkene hennes i filmversjon også, slik som blant annet "Min søsters vokter".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LabbelineEgil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorKirsten LundAnniken RøilReidun Anette AugustinTerje MathisenLilleviJulie StensethAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg InstefjordFyodor YovavichEli HagelundLars MæhlumThomas Heie H.Stig THeidi LAmanda ABjørg RistvedtHelge-Mikal HartvedtReadninggirl30Akima MontgomeryIreneleserHeidiTore OlsenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud