Hvis du KUN kan velge én bok, hvilken vil du da anbefale? Jeg selv sliter med å holde meg til én, men når jeg først starter ballet:

Du er et dyr, Viskovitsj av Allesandro Boffa

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lest denne perlen av en bok. En liten sak med mange små fortellinger, hysterisk festlige og underfundige betraktninger sett fra et litt annerledes perspektiv - fra dyrs perspektiv.

MÅ leses!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 24 svar.

Stormenes Tid,Ken Follett blir ikke lei:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Få bøker kan måle seg med Ringenes herre når det kommer til å lese opp og ned og om igjen. Jeg får velge den, den står (og har stått) mitt hjerte nærmest, selv om Don Quijote kanskje er den som har gitt meg størst ettertanke og leseropplevelse. Tykke bøker begge to, fullpakket med alt som er godt mellom himmel og jord; fortjener å bli lest av alle og enhver fra perm til perm, og selvsagt med en kopp te som selskap! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må jo bare si De gales hus.. Karin Fossum.. lest den noen ganger nå kan man si... herlig bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig der, har lista den blandt mine favourittbøker her inne. Meget bra bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er umulig for meg å velge bare en, men en bok jeg elsker veldig masse er hush, hush av becca fitzpatrick. Se, jeg var flink å sa noen annet enn Twilight for en gangs skyld ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest mange bøker fra ulike sjangre og av forskjellige forfattere,men likevel er det en bok som skiller seg ut i mengden og det er Pet Sematary avStephen King. Den er rett og slett uforglemmelig. Jeg har ikke fått en slik magisk, skremmende og fengslende leseopplevelse siden. Jeg har lest mange gode bøker, men har ikke fått den samme gode feelingen etter å ha lest slik en heftig bok. Etter å ha lest den boka klarer jeg ikke å la være å se på katten min uten å tenke på hvordan den ville ha vært om han kom tilbake etter sin død. Lurt på om han ville ha vært den samme gode katten eller om han hadde forandret personlighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

åhh..sett filmen av bok, creepy saker. Jeg elsker dyra mine over alt, men når de først er døde så synes jeg de skal forbli det. Hater zombier!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe- ja dyr er kjempekoselige:) Har sett filmen jeg også, men boka er mye, mye bedre. Anbefales på det sterkeste. Når katta mi dør (noe håper er leeeeeenge til) så vil jeg ikke at den skal stå opp fra de døde jeg heller. Det ville ha vært kjemperart og ikke minst creepy. Leste for en stund siden Håndtering av udøde av John Ajvide Lindqqvist. Jeg vil heller ikke at døde slektninger av meg skal dukke opp. Zombier er noen ekle skapninger, men litt småmorsomme også da:P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Charlotte Isabel Hansen av Tore Renberg. Må lese mer av han!

Han har en måte å skrive på som treffer helt hos meg! Fantastisk underholdning:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

John Irving: En bønn for Owen Meany.
Det er mellom 15 og 20 år sidan eg las denne første gong. Har ikkje hatt maken til leseopplevelse etter dette. Boka var like god andre gong og eg kjem definitivt til å lesa denne igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nightfall av Isaac Asimov.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var vanskelig, jeg klarer ikke bestemme meg for bare en, det står mellom Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset og Wuthering Heights av Emily Bronte:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er umulig å velge en bok som sin favoritt. Men hvis jeg kunn fikk ta med en bok på en øde øy:

Kabalmysteriet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

åhh, Jostein Gaarder, en av mine favorittforfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom jeg er nødt til å velge kun én bok må det bli Harry Potter and the Goblet of Fire.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig. Er min yndlingsbok blandt harry potter bøkene. Men leser den helst på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror ikke jeg klarer å velge ut en bok som er den beste jeg har lest. Kanskskje Ringworld til Larry Niven, men det er mange andre lett kunne vært.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok som alltid kommer på topp tre hos meg er 'Tis av Frank McCourt. Nøler ikke med å anbefale den til andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe lignende har blitt diskutert før, da i form av hvilken bok vi ville anbefale om vi bare kunne velge en. Jeg valgte 1984 av George Orwell da, og kan like gjerne holde meg til denne igjen. Vanskelig å velge en favoritt. Jeg liker mange. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har mange favoritter, men den nydeligste av dem alle er "Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede" av Jan Wiese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

TWILIGHT av Stephenie Meyer! Er min absolutte favorittbok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min yndlingsbok er å blir Brødrene Løvehjerte. Man blir aldri for gammel for den. Men skulle jeg anbefale en bok å lese trur jeg det må bli noe av Jostein Gaarder. F.eks I et speil i en gåte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror det allerede er en tråd om dette... Jeg har gitt opp for lenge siden. Jeg har så mange favoritter, og det kommer så an på hvilken som er "best" akkurat i dag.

Jeg har i grunen sluttet å gi terningkast o.l. på bøker. Det er umulig å skulle sammenligne bøker. Det blir som å sammneligne liv og si hvilket som er levd best.

Når alle forbehold er tatt så vil jeg likevel gjerne anbefale en bok. Alle dere som enda ikke har lest Saman er ein mindre aleine av Anna Gavalda; LES!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland Skjeggerud