Jeg sitter her og retter bokmeldinger - mange av gutta har lest denne boka som gjorde meg til bokelsker "Den hemmelighetsfulle øya". Det er slående å se hvor mye boka fortsatt slår samt åpner for leseglede videre. En bok som vel ikke huskes for litterære kvaliteter men dog så viktig læll!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg husker jeg kjøpte min utgave(fra Aschehougs utmerkede serie berømte bøker) etter at jeg hadde sett en fransk filmatisering med Omar Sharif som en glimrende kaptein Nemo. Barneminner som blir viktigere jo eldre en blir!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har hørt på endel klassikere i det siste, og denne var en av dem som ikke skuffet meg. Spennende historie, og mitt første (og eneste) møte med Jules Verne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Den hemmelighetsfulle øya" står på hytta - og forbindes med noe positivt. Jeg leste den som barn, men husker lite. Nå står den på venteliste over de jeg skal lese for barnebarna. Takk for påminnelsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare å glede seg. Dette er en av de beste litterære minnene jeg har fra barndommen. Leser forøvrig alltid En verdensomseiling under havet og Kaptein Grants barn først. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  Jensen