Når man plasserer et sitat fra Stephen King som lokkemat på forsiden av boka, som sier at dette er den beste boken han har lest i år og dette tiårets beste krimbok, så hadde jeg ærlig talt ventet meg noe enda større og mer spektakulært. Det fikk jeg ikke. Men likevel helt ok underholdning som til tider var vanskelig å legge bort, det skal den ha.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Faktisk helt enig med deg i dette. Leste boka og blei oppslukt mest fordi jeg venta meg en avslutning som innledninga la opp til, for å si det sånn. Sånn blei det ikke... SKUFFA!!

Og nå, ca ei uke siden jeg leste denne husker jeg ikke så mye av den. For meg betyr det at boka ikke var noe å erindre heller. Les heller noe annet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB