2014 er i gang, og forlagene er allerede i gang med årets utgivelser.

Her er tre (antatte) høydepunkter for meg:

Hvorfor hopper jeg: Dette er en helt unik bok - skrevet av en japansk gutt med autisme. Regnet som er verdenssensasjon. Har selv bare så vidt kikket - gleder meg til fortsettelsen. Gir en helt egenartet innsikt i hans liv og verdensbilde. Innslag på Dagsrevyen i går.

Sannheten om Harry Quebert-saken: En internasjonal braksuksess - lettlest pageturner som likevel har litterære kvaliteter. Mange sider, men jammen går det fort! Jeg elsker den!

Søstrene Makioka: En japansk klassiker som endelig kommer på norsk (i mai). Forlaget har spurt flere japanske forfattere om bøker fra japansk litteratur som bør bli oversatt - og samtlige har trukket fram denne. Gleder meg!

Det er sikkert litt tidlig å vurdere 2014-bøker for de fleste, men om du har noe du ser fram til, hører jeg gjerne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg ser fram til bok nummer fem i en serie som heter "Arven fra Lorien av Pittacus Lore".
Jeg vet ikke hva boka skal hete da...;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er den nesteengelske du venter på, da? Ikke Nummer fems fall, som kommer 14. April?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg tror ikke jeg kan vente til de kommer på norsk:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke fått oversikt over alle bøker som kommer enda, men en jeg hvertfall gleder meg til er "Den 13. Disippel" av Tom Egeland som kommer i mai.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg ser frem til å lese Nedlagte brudepiker av Karin B. Persen og Høyt henger de av Lene L. Kjølner (romandebutant).

(Tips: Bokelskerinnen har en fin oversikt over vårens utgivelser på bloggen sin.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke helt fått oversikt over hva som kommer, og jeg jobber i en bokhandel..... Oooops.
Men det kommer seg nok.
Det jeg vet kommer og som jeg skal lese er bok nr 2 av avdøde Jennifer Worth: I fattighusets skygge. Er hennes bøker som serien Call the midwife bygger på. Elsker sånne bøker.

Så gleder jeg meg til Rakels bok, Midnattsrosen, mer av Britt Karin Larsen. Så har jeg jo bunke på bunke med andre bøker fra 2012,2013 som jeg ikke har fått lest enda.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund ÅdnøyMarianne MJaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaHarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid Nygaard