En av de "tidligere" bøker om Jarle Klepp. Helt fantastisk! blir sint, frustrert, skuffet, glad når jeg leser denne

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette er en skikkelig engasjerende bok på så mange måter,som du skriver. En kan ikke la være å bli både sint, frustrert, skuffet, glad, irritert og en smule forelsket, når en leser om livet fra den unge Jarle Klepps synspunkt. Jeg hadde allerede sett filmen da jeg leste boken, og så ulikt meg når jeg har sett filmen før boken og filmen har blitt den "riktige" versjonen, likte jeg boken bedre enn filmen. Så mange tanker, så mange føelser så mange vittige formurelinger og filosoferinger. En bok å bli glad i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den første boken om Jarle er fin den, men jeg synes nesten oppfølgerne Kompani Orheim og Charlotte Isabel Hansen er enda bedre; interessant at de fire bøkene i Jarle serien har blitt såpass forskjellige, synes atmosfæren skifter, og det er jo med og understreker at det er ulike perioder i et liv. Bøkene kan faktisk godt "stå alene" uten at man leser de i sammenheng. Men selv synes jeg det har vært fint å følge opp Jarle i en kronologisk rekkefølge og se utviklingen i hovedpersonen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmmm... De bøkene har jeg faktisk ikke hørt om. Jeg fant ut først nå at det er flere bøker om Jarle Klepp. Det forandrer jo tingne. Som sakt så leste jeg boken etter filmen, og også litt på grunn av filmen, og jeg har lite kjennskap til forfatteren. Men nå ble jeg innterresert. Hvilke perioder i livet tar de for seg? Før eller etter Jarles ungdommstid med forelskelse og band?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte du den første boken, vil du garantert like de to neste enda bedre. Kompani Orheim er stort sett om da Jarle levde i "kjernefamilie" med mor og far, i tiden før skilsmissen. Og i Charlotte... er Jarle student og i 20-års-alderen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres spennende ut :) De får jeg føre på listen over skal lese! Likte veldig godt den første boken, så nå er det bare å rydde opp i kalenderen så en får tid til å lese de to gjenværende. Takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenChristoffer SmedaasThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund Korbi