Jeg liker boken godt. Det er interessant å lese om ulike personlighetstrekk, som det introverte og det ekstroverte. Spesielt er det interessant ift om trekkene kan knyttes til biologi. Når det gjelder det sosiokulturelle persektivet beskrives dette ift det amerikanske samfunnet, slik jeg ser det i hvert fall. (Kanskje fordi min jobb er knyttet til små barn og det antagelig er mer rom for det individuelle hos de under skolealder enn senere i livet).

Forskningen understreker forfatterens budskap, slik sett opplever jeg ikke dette som en fagsterk bok. Likevel vil jeg anbefale boka; den er lett å lese og den gir mye å reflektere over. Jeg kjenner at jeg favner min egen introverte side enda lettere.

For meg er det som nevnt dette med at personlighetstrekk knyttet opp mot biologi som er spennende. Jeg liker også godt kapittelet som dreier seg om barn, livet og så videre. Der er det mye godt å hente ift refleksjon omkring f.eks tilpasset opplæring i skolen.

Alt i alt, verdt å lese.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er bra dette tema er kommet på dagsorden. Jeg kommer til å lese denne; nettopp fordi jeg har en introvert side. Eller for å si det sånn, jeg heller mer til den introverte siden enn motsatt. Samtidig trives jeg med å ha ekstroverte rundt meg. Men i passelige porsjoner...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig med deg, veldig fint at det blir fokusert på. Håper du finner glede i den, det gjorde som du skjønner jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila