Boka er kanskje ikke spesielt godt skrevet, og fungerer ikke perfekt som roman betraktet... Men fy søren som jeg grein mens jeg leste den :-) Veldig mye gjenkjennbarhet her. Forfatteren har blitt kritisert for å syte og klage, men det synes jeg vel egentlig man må ha lov til i blant. Alle kan ikke tenke på hvor mye verre fattige barn i Afrika har det, hele tiden. Og å være fri til å velge (slik vi er her i Norden, stort sett) kan også innebære en tung bør å bære, på sitt vis. Ikke verdens beste bok, men jeg anbefaler på det sterkeste å lese den likevel!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Den har fått en sentral plass hos oss ved Norli Bogstadveien!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

He he, kommer folk inn med store solbriller og skaut/hatter når de skal kjøpe den også?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

de tar ofte feil av den og frognerfitter. da oppfordrer jeg dem til å ta begge; en saftig og en sur. lot meg inspirere av det svenske omslaget til å gjøre noe jeg ikke har gjort siden håndarbeidstimene...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet du, jeg tenkte faktisk på Frognerfitter når jeg svarte. Men i mitt fordommsfulle lune ville jeg anse at feministlitteratur er et enda mer "hard sell" på Frogner. Mens Frognerfitter har alle lyst til å lese, men ingen har lyst til å vedgå seg det, som Se & Hør.

Så all ære til dere som fronter Bitterfitter på Frogner. Ha klar litt mer seriøs feministlitteratur under disken da vel, i tilfelle noen biter på så kan du slå til og prakke på dem fx Simone de Beauvoir, Marilyn French eller Betty Friedan i tillegg. ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

har du vært innom uten å finne det annet kjønn? da er den solgt! digg å rebestille Simone! de andre skal også være å få tak i!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke minst bør leser jo hovedpersonen i Bitterfitte feministlitteratur mens hun grubler over livet, så alle de konkrete bøkene hun leser bør jo være tilgjengelige for referanse :-) Det gjelder spesielt Erica Jongs Fear of flying. Som forøvrig er en fabelaktig bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

ønsket er notert!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tommel opp!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundAnn ChristinBjørn Sturød