Denne boken nærmest slukte jeg! Har allerede gått til anskaffelse av bok nummer to. Og nå skal jeg til å leseen. Egholm skriver lettlest, hun legger ut noen spor til den oppservante krimgåte løser, men sparer viktige poenger rundt hovedpersonen Dicte til en kommer til en del av boken dette kommer overaskende på leseren. Egholm blir sammenlignet med Anne Holt, men Egholm fengsler det fra første side, det gjør ikke Holt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Synes du den neste boken i serien holder samme nivået?

Jeg syntes denne boka var god og lovende i starten, men dessverre ble den bare dårligere. Mange sidesprang fra krimfortellingen og altfor stort fokus på bipersoner gjorde meg likegyldig og jeg tok meg i å skumlese og slutte å bry meg om hvordan historien utviklet seg. De siste 150 sidene (eller mer) ble lest i små porsjoner, fordi den språklig sett skuffet og det ble en prøvelse med alt det uvesentlige fra kjernehistorien. .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeter