Dette var den føsrte "store, voksne" boka jeg leste og jeg tror det var den som gjorde meg bokoman! Jeg har ikke turt å lese den på nytt; tenk om jeg ble lurt og den ikke er så god...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Forresten liker jeg best å lese John Irving på engelsk. Da kommer alle begreper, uttrykk og hans fantastiske humor til sin rett ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig!!!! Men det gjelder jo som regel all litteratur; best på originalspråket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Absolutt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig fan av denne. Har sett filmen, lest boken og sett filmen igjen. Helt nydelig ! John Irving skriver på en helt spesiell måte som gjør at jeg sitter og humrer og ler av en bok som egentlig tar opp veldig mange tragedier. Den er absolutt verdt å lese igjen !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lest den to ganger, og ble ikke skuffet i alle fall. Noen år siden sist nå, kanskje jeg skulle tatt den frem igjen? Men favoritten blant John Irvings bøker er "En bønn for Owen Meany". For øvrig er jeg spent på den nye romanen hans som kommer i mai.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har sett The Cider House Rules på film, men har nå boka i hylla. Lurer på hvor lenge jeg skal drøye den. Er dette en veldig voksen bok? Hva med "Enke for et år"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste Siderhusreglene da jeg gikk på vgs eller slutten av ungdomsskolen! Enke for et år gav jeg opp- fenget meg ikke nok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er veldig annerledes enn filmen, historien er mye rikere (sjokk, sjokk), og plotet er noe annerledes. Det er en bok som rommer mange historier og tar opp til dels alvorlige ting, og det er vel en "voksen" bok i den forstand at den verken er en barnebok eller ungdomsbok. Men den er lettlest, og man blir veldig revet med. Var 15 år da jeg leste den for første gang, men hadde ingen problemer med å pløye meg gjennom den.

Personlig synes jeg den er bedre enn "Enke for et år", men det er vanskelig å sammenlikne de to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, takk for svar. Jeg er 15. Da går det vel bra - ungdomsbøker nemlig er hatobjekter... :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er imponert. Var inne å så på bokhyllene dine. Det er stor forskjell på det du leser nå, og det jeg leste da jeg var 15/16 år. Lurer på hva du leser når du er like gammel som meg.....Så også at du leser "Prosessen" av Kafka. Den har jeg prøvd meg på, men ga opp. Men boka er "på vent", så jeg gir meg ikke. Men er veldig imponert over at en 15-16 leser denne boka. Ha ei god påske:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte