Fantastisk bok, anbefales på det sterkeste. Nå har jeg ikke sjekket ut hvorvidt forfatteren har inngående kjennskap til Nord-Korea, men hvis dette er en autentisk beskrivelse av forholdene, går virkeligheten George Orwells "1984" en høy gang. Til tross for den sjokkerende virkeligheten i historien, er boken ikke sutrete, og til tider svært humoristisk. Jeg hadde virkelig glede av denne boken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

En av de beste bøkene jeg har lest!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holder med å lese den. Kan forresten anbefale "Mørkets rike: Reportasje fra Nord-Korea". Den var utrolig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Din omtale og sitater fra Barnehjembestyrerens sønn, i tillegg til at Adam Johnson vant Pulitzer Prize 2013 for boken, fristet meg såpass at jeg har lastet ned boken på KIndle.
Takk til deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir spennende å høre hva du synes da!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth