Bokanmeldelser kan aldri bli objektive, men kan være et hint om historie, ordlyd og forfatter. Det er like mange meninger og oppfattelser av en bok, som det er mennesker som leser den. Det er som med vinkjennere, du er din beste vinkjenner, det jo du som skal drikke vinen :) Jeg er forøverig veldig fornøyd med boken, kunst, historie og spenning på en gang. Rene kinderegget :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mange mener mye om Dan Brown og bøkene hans. Nå har Inferno fått meg til å lese Dantes tekst, jeg har sett bilder, lyttet til musikk og "besøkt" museer og kirker mens jeg har lest boken. Tror det ble to kinderegg. Også blir det Firenze i høstferien. Morsomt å bli inspirert på denne måten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda A