Er ikke den beste Jack Reacher boken jeg har lest. Den er helt grei, men andre bøker i serien er mye bedre. Det er i alle fall min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg føler vel at Child/Grant har funnet en formel han nekter å forlate når han skriver.
Helt grei tidtrøyte, men serien taper seg litt etter hvert som nye bøker kommer.

Så skulle jeg veldig gjerne visst hvilken del av bøkene Tom Cruise leste da han fant ut at HAN ville bli en bra Jack Reacher på film!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå skal det sies at jeg ikke har sett Jack Reacher filmen, men jeg har også stusset på hvordan Tom Cruise kan bli en bra Jack Reacher. I bøkene fremstilles han jo som en kar på over 100 kilo muskler og rundt 190 høy, vist jeg ikke tar feil. I tillegg har han militærkort hår og er blond.

Jeg har vel funnet ut at Jack Reacher serien er veldig grei krim/triller. Det er lett leste bøker som rett og slett er fylt med action fra start til slutt. Samtidig slipper hjernen å jobbe så alt for mye. Det er ikke som i mange andre krim/triller bøker at man får muligheten til å finne ut på egenhånd hvem som er skurken/den skyldige ved hjelp av ledetråder. Men når alt dette er sagt er fremdeles enkelte av Jack Reacher bøkene mine favorittbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas Kihlman