Denne boka er fantastisk. Den har en liten smak av krim i seg, men jeg vil likevel kalle den en spenningsbok. Handlinga kommer stadig med nye vendinger, og karakterene i boka snakker og tenker på en veldig realistisk måte. På tross av alle nye saker og ting som blir dratt inn i handlinga, klarer forfatteren å samle sammen alle trådene til slutt. Boka virker gjennomtenkt, og er spennende og morsom å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvis du liker troverdige karakterer og handling, og samtidig er av høy kvalitet anbefaler jeg "Spilleren" av Dostojevskij. "Lolita" av Nabokov er og glimrende.(Hvis din alder tillater)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindus