Dette er en bra bok hvis du liker filmer. Jeg synes at mange av filmene kunne droppes, men man har jo forskjellig smak..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er et oppslagsverk som er svært preget av tid og rom. Her er mange mangler fra et europeisk ståsted. Fant igjen noen filmer fra "gamle dager" som jeg helt hadde glemt. Og andre manglet helt - og som jeg mener burde vært med her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et ålreit oppslagsverk med mange glitrende anmeldelser, men velg en bok fra FAB Press om du er interessert i kultfilm. Passer godt for oss som foretrekker å lete etter "klassikere" i mursteinsbøker med velduftende, glanset papir framfor å velge den effektive løsningen (les; IMDB).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundIvar SandGrete AastorpTove Obrestad WøiengretemorAlex NietoIngunn SHanne Kvernmo RyeTine SundalBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonje