Jeg kan ikke si at jeg er veldig imponert av epostvarslene for Bokelskere. Det bør være mulig å melde seg av i selve posten, men er en nødt til å ordne det i innstillingene selv, så vær i hvert fall grei å legg ved rett link (les siste del av bloggposten)

http://sankthuman.blogspot.no/2013/03/trykk-her-for-melde-deg-av.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvorfor gjøre ting mer komplisert enn de er?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg må si takk for den posten her.
Ikke fordi den var særlig informativ, her inne.
Heller ikke fordi den var særlig informativ på bloggen din, men ganske enkelt fordi den fikk meg til å slå av "send epost om du får en melding" og "send epost hvis noen begynner å følge deg", noe jeg har tenkt på lenge, men aldri gjort noe med.

Var det vanskelig?
Egentlig ikke.
Klkk på "innstillinger" oppe i høyre hjørne.
Fjern "haken" på de epostene du ikke vil motta.
Ferdig.

Når det gjelder ønsket om å kunne gjøre endringer på om du vil motta epost i eposten... Er det så viktig?
Du meldte deg PÅ å få disse epostene i oppsettet hos bokelskere.no. I mitt hode blir det da helt greit å melde seg AV på samme sted.

Når det gjelder det du sier med "feil i lenken", er det litt mer interessant. Kanskje ikke "verdt en bloggpost"-interessant, men litt interessant allikevel.
Jeg sjekket gamle eposter, og finner ut at jeg også får en 404-feil ved å klikke på lenkene derfra, flere år tilbake i tid.
Det kan se ut som man har gjort endringer et eller annet sted, for den KORREKTE lenken er den som står skrevet (teksten) i eposten, men så snart man bruker den KODEDE lenken (altså trykker på den) så blir det feil, fordi DEN inneholder brukernavnet, som altså IKKE er nødvendig for å komme til innstillingene sine.
I klartekst: Trykker du på lenken, kommer du feil. Kopierer du lenken og limer den rett inn i webleseren, så kommer du riktig, forutsatt at du allerede er logget inn på bokelskere.no.

En feil som som, ifølge min begrensede kunnskap om programmering, krever noen sekunders arbeid på en av de autogenererte epostene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tips: hvis du ønsker at de ansvarlige skal lese innlegget, så poster du det under "om bokelskere.no".

Er enig i at det bør gjørest enklest mulig. Men du kunne jo lagt inn ein link på din egen side også da..... ;-) (Vil du vite mer...... osv).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliReadninggirl30Tone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleser