Morsom bok. For all del. Jeg koste meg når jeg leste den. Men jeg skulle ønske den var mer saftig. Den var rett og slett litt for veik.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig med deg. Utgangspunktet og ideen er veldig god, og kanskje litt i tiden. Selv som mann ble jeg underholdt av denne, men som du sier, den kunne vært saftigere. Boka blir også litt lettvinn og forfatteren kutter noen hjørner her og der. Men boka er definitivt underholdene.

Jeg tolker denne som en uavhengig oppfølger av De beste blant oss. Temaene henger litt sammen. Skal man spekulere har nok begge disse bøkene en bakgrunn i forfatterens exit fra Universitetet i Oslo.

Men som du sier. Forfatteren kunne tatt det lenger, gjort både innhold og språk mer burlesk. Men underholdene var det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEster SMarit AamdalAvaKorianderLinnNina SolåsJulie StensethEgil StangelandMarteTine SundalsveinAud- HelenGodemineJarmo LarsenLailaSynnøve H HoelReadninggirl30Stig TAnn ChristinG LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorah