Dette var egentlig en skuffelse i forhold til resten av bøkene i denne serien. Virker som om dette er en bok King har brukt for å nøste opp i alle de løse trådene som han har latt henge i de foregående bøkene. Så langt den svakeste boka i serien slik jeg ser det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Gjennom serien så langt, har jeg noen ganger ikke hatt noen problemer med å følge med i fantasiverdnen til King, og andre ganger hatt store problemer. Denne boka ga meg store problemer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg ble ikke fornøyd med metaaspektet her, og synes det fallt langt når han drar seg selv inn i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er i grunn litt enig, syns generelt det hele tapte seg endel da Stephen King valgte å skrive seg selv inn i historien.

Når det er sagt, syns jeg de foregående bøkene er helt fabelaktige. Særlig The Waste Lands of Wolves of the Calla.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T