Dette ble ingen favoritt. Jeg er usikker på om jeg forstår innholdet i denne romanen. Mangel på eller opphør av ulike typer kommunikasjon? Den kvinnelige hovedpersons tafatthet gjør at jeg så vidt orker å bla meg viderei boken. Ellers er personene i beste fall karikerte, i annet fall ufullstendige og fullstendig flate.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tenkte akkurat som du i starten av boka og holdt på å slenge den i veggen. Men så forandret hovedpersonen seg (slik jeg oppfattet det), hun ble engasjert i jobben sin og begynte å tro på noe. Det ble mer meningsfylt å leve, alt det som før var uutholdelig banalt ga plutselig mening. DA synes jeg boka begynte å bli interessant - men det hadde den jo ikke vært uten den traurige starten! Jeg likte boka veldig godt, selv om jeg strevde til å begynne med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevåg