Ambjørnsen leverer det som må være noen av de beste naturskildringene på norsk siden Hamsun! Stemningsfull bok, med et litt merkelig, eventyraktig persongalleri. Alle personene heter ting som Vale, Byde, Sune etc. En underlig, men fascinerende gjeng.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, enig med din beskrivelse - en underlig gjeng, og en drømmeaktig roman - tittelen signaliserer også det. Men jeg er litt ambivalent til den - Litt mer om dette i bloggen

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig bra bok! Flotte naturskildringer, bra beskrivelser av mennesketyper og følelser samt spenningskurve som gjorde at jeg ikke ville legge den fra meg. Synes jeg finner igjen stillferdigheten til Per Petterson, alt som ikke skrives, men allikevel sies.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Og leste til min glede at den han holder på med nå, er parallell til denne, og tutcher innom her og der i handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild S