Ah, herlige vampyrer. Me like!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 30 svar.

Uff, dette var ikke noe for meg. Lånte de tre første bøkene på biblioteket etter å ha lest denne tråden, men stopper etter å ha lest den første. Så denne boka havnet i "styr unna" bokhylla mi her inne på Bokelskere.

Dette ble for enkelt og klisjefylt. Jeg klarer ikke å ta forfatteren seriøst. Til tider synes jeg det ble så teit at jeg måtte le. Så det fungerte verken som husmorporno eller vampyrspenning for min del. Så forskjellig smak kan man altså ha! :) Terningkast en.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var litt kraftigere og saftigere saker enn temmelig uskyldige Twilight, ja! Har bare lest første bok foreløpig, men det blir nok flere. Irriterte meg litt over en del åpenbare små hastverksfeil i den norske utgaven, så jeg tror jeg skal ta bok nr. 2 på engelsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefales på engelsk. Har lest begge variantene, og den norske oversettelsen kan ikke måle seg med den engelske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste den første i serien for lenge siden, Det var et impulskjøp og derfor for en gangs skyld en norsk oversettelse. Husker at jeg irriterte meg over en god del ting og lurte på hvor mye av det som var oversetterens feil. Det ble derfor ikke til at jeg fortsatte serien, men kanskje jeg nå skal gi bok nr. 2 en sjanse på engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går an å prøve :) Jeg liker denne serien enormt mye, så jeg er ikke akkurat objektiv. Men i min mening er bok 2 og 3 de beste i serien, så hvis du ikke liker bok 2 på engelsk er det bare å gi opp ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest Lover Eternal, og det var en bedre opplevelse enn den første boka (på norsk) i hver fall. Litt mye klisjé, men vanskelig å legge fra seg. Og den eboka jeg leste hadde veldig mange trykkleifer og annet tull. Det blir nok ikke riktig min favorittserie, men jeg kommer nok til å prøve meg på neste bok også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan tenke meg det er mye i disse bøkene som vil høres sinnsykt teit ut på norsk, setter store krav til oversetteren, for stemningen må være riktig.

Selv leste jeg alle i en vill lesefrenzy iløpet av mai/juni, og er absolutt fan.

Blogget om min blodfanstatus har jeg også -)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest bloggen din om BDB, og må bare si meg helt enig i det du skriver. Både med utviklingen av bøkene o.s.v. Jeg kan nesten ikke vente til Blay/Quinn boka kommer. Håper det er på 800 sider, kun om de to :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ahh, Blay/Quinn var nesten det beste med begge de 2 siste synes jeg. Men, jeg leste en plass, at de ikke kommer til å få noe bok, kun en litt lengre novelle, noe med at leserne (usa) ikke er rede for ei hel bdb bok med homofilt innhold. Tror de tar feil -)

Så på Wards facebook side at den neste boka skal handle om Tohr, men det er alt jeg vet. Ikke helt hva jeg ønsket meg, men det blir sikkert ok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste nå på nettet at bok nr. 11 skal handle om Qhuinn og Blaylock og den kommer i begynnelsen av 2013. Først hadde forfatteren tenkt å bare skrive en novelle og kalle den Qhuinn and Blaylock slik at de av leserne som ikke liker forhold mellom personer av samme kjønn skulle vite hva boken handlet om, men nå har hun ombestemt seg og skiver en hel bok om dem.Kan bare si at jeg gleder meg, men skal lese bok nr. 9 og 10 på engelsk først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Drar opp denne gamle tråden igjen. Nå endelig ferdig med Lover at Last, boka om Blay og Quinn, og selv om jeg fremdeles irriterer meg over utallige parallellehistorier og synes slutten gikk i forteste laget, var det ikke så verst. Langt tilbake til storheten til de første fem/seks, men mye bedre enn de siste tre. Så forresten også at det er gitt en novella om Bella/Zsadist, noen som har lest denne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å svare på det siste først så kan jeg absolutt anbefale novellen om Bella/Zsadist, jeg likte den veldig godt. Ellers så er jeg helt enig med Ingalill, glanstiden til BDB var de første 1-6. Bok 7 + 8 var helt ok, bok 9 og 10 leste jeg mest for å få med meg "mellomhistoriene" til bl.a. Blay/Quinn, ble endel skumming. Bok 9 om Payne husker jeg absolutt ingenting av, så den gjorde absolutt ikke intrykk i det hele tatt. Så til sist nå bok 11 som jeg har ventet på lenge. Likte den godt, men er ganske forvirret nå med alt som foregår. Skal godt gjøres å holde styr på alle parallellhistoriene, ihverfall når det kun kommer ut en bok i året. Men BDB var min første paranormal romance kjærlighet, så jeg kommer nok til å fortsette å lese :)
Savner veldig oppbyggingen og karakterer som Wrath, Rhage, Zsadist, Butch, Vishous & Phury :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kva heiter novella/noveletta om Bella & Zsadist? Nokon som har tips til kor eg kan finna den? Merkar at sjølv om eg irriterar meg grøn over kor Ward/Bird har tapt seg i dei siste bøkene, klarar eg ikkje gje slepp på desse mannfolka - og det sjølv om eg berre har lese dei i eitt år (jepp, ti bøker på eit par månadar sist sommar...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gode nyheter!!, blir vel å kindle-one-klikke seg til Bella/Zsadist iløpet av dagen da!
Den gode nyheten er at det ser ikke ut til at det blir brotherhoodstopp med det første, blir vel sikkert bok både om xcor/layla og asail/hvavardenåhunhetigjen + trey/anonym chosen.
Det triste er at ingen av disse historiene eller karakterene kommer i nærheten av den første gjengen. Det skylder jeg på forfatteren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å, takk for opplysinga! Eg hadde ikkje fått med meg at denne var komen (ei historie eg har venta på i 3-4 bøker...), så i kveld vert det vampyrar istadenfor Vesaas på sengekanten :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har en venninne som slaktet første bok totalt for et år siden, så det ble ikke så jeg leste de jeg hadde (tror jeg har 4 eller 5 på norsk). Ikke det at jeg stoler så fullt og fast på enkeltes meninger at én uttalelse får meg til å droppe noe, men jeg har heller valgt å prioritere bøker jeg har hørt mye bra om istedet og hatt mer lyst til å lese, og vente litt med disse. Men nå når jeg ser tilbakemeldingene fra flere av dere her inne, så våknet leselysten igjen. Moro! Men først skal jeg nok gjøre meg ferdig med Sookie Stackhouse-bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, sikkert greit å gjøre seg ferdig med ett univers før man trer inn i et annet. Begge er jo bra, men selv liker jeg nok Ward bedre enn Harris. Elsker tv-serien true blood, selvfølgelig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den sorte dolks brorskap er den beste vampyrserien jeg har lest. En vampyrserie for voksne damer, mengden sex i bøkene tilsier at den yngre garde kansje bør vente noen år før de hiver seg på denne serien. (Selv om de elsket Twilight)Jeg ble ihvertfall hekta fra første bok, og anbefaler den sterkt videre til alle som liker denne sjangeren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg, både at serien er helt konge og at den nok er beregnet på litt eldre lesere... Det som virkelig frustrerer meg er at bøkene slutter å bli oversatt på bok nr 8, og forlaget har visstnok ingen planer om å oversette fler. Dette burde bli gjort noe med, jeg tenkte hvis mange nok viser interesse for serien, kanskje det kunne få forlaget til å endre mening...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Vi burde kanskje det... Men det gir jeg blaffen i, Jeg liker både denne og twilight (og southern vampire / Sookie Stackhouse) Selv om denne er skrevet på en heeeelt annen måte. Jeg venter spent på nr. 7 og blir scenene for rå får jeg heller bare bla litt fram ^^

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har du sikkert rett i. Men jeg kan huske hvor spennende det var i tenårene å lese superstjerne-og harlequinbøker der de hadde mye sex. Likevel, dette er mye mer sex, og til tider ganske "røft".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene er definitivt blant de bedre vampyrbøkene ja! Men jeg skulle ønske de kom ut litt mer "stabilt". Dvs, den første boken kjøpte jeg for flere år siden, og i begynnelsen tok det bare noen måneder mellom hver, så tok det enda flere måneder, deretter tok det ett år :s Jeg liker at noen begynner å utgi en serie for å så plutselig ombestemme seg. Flaks at det nå faktisk er mulig å få tak i de fleste i en vanlig bokhandel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, lettere å få tak i alle samtidig i bokhandelen, husker det kom noen vampyrbøker i matbutikken, men vanskeligere å orientere seg, ble så tilfeldig om jeg oppdaget noe bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av og til kom ikke bøkene ut da det stod de skulle komme heller, eller så hadde de den bare noen få plasser, så det var litt vanskelig ja xD håper det kommer en fortsettelse snart!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det noen som har oversikt over hvor mange som har kommet og hvilken rekkefølge det er på dem? Vurderer sterkt å lese denne serien...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har kommet ut 8 bøker på engelsk. Den nyeste kom nå i mai. På norsk er det vel 6 som er på norsk så langt. Rekkefølgen blir:

  1. Dark lover - Mørkets elsker

  2. Lover eternal - Evig elskede

  3. Lover awakened - Hatets elsker

  4. Lover revealed - Fryktløs elsker

  5. Lover unbound - Jaget elsker

  6. Lover Enshrined - Elsker i fritt fall

  7. Lover avenged

  8. Lover mine

Jeg vil ihvertfall anbefale denne serien på det sterkeste. Har lest endel serier og bøker i denne sjangeren og jeg synes dette er den aller beste. Bedre enn både Twilight, True blood, Nightwalkers o.l.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for svar... Er veldig i tvil om jeg skal låne denne på bibliotek, kjøpe den selv på norsk eller kjøpe den selv på engelsk... dilemma, dilemma!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg var det ikke noe valg. Biblioteket hadde ikke bøkene, og det var umulig å få kjøpt de på norsk. Så de ble kjøpt på engelsk til å begynne med. Så på norsk :) Jeg liker serien både på norsk og engelsk, men det er jo noe med å lese det på orginal språket da.

Så fremt biblioteket har bøkene jeg ønsker å lese, låner jeg alltid først. Også når jeg elsker boka kjøper jeg den etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

helt enig.. en av de beste vampyr-seriene..! fikk den første til jul, og resten kom innen får uker! tenkte jeg skulle lese 7'eren på engelsk, men ventet.. for de som ikke vet det, kommer nr. 7 på norsk 1 september :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

ToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsa