Ønsker dere alle her inne et flott Nytt År.

Takk for dette året sammen med dere. Takk for felleslesningene, alle boktips og diskusjoner.

Godt sagt! (24) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Et godt nytt år ønskes alle sammen. Her i Odda hvor jeg bor skal kommunen feire hundreårsjubileum i 2013. Det betyr massevis av arrangement både fra kommunen sin side og alle mulige lag og organisasjoner. Et lite tips til alle dere som koser dere med god litteratur: Følg med på nettsiden "litteratursymposiet.no" . Dette er nettsiden for nettopp Litteratursymposiet I Odda som arrangeres hvert år i oktober, med store navn og mye moro og interessant på innholdslista. I år blir det ennå flere arrangementer, sies det, om enn ikke så stort som oktoberdagene. Kan absolutt være verdt et besøk :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Litteratursymposium i Odda i oktober frister meg ! Takk for tipset ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt nyttår! Måtte 2013 bringe glede og mange gode lese-opplevelser. Og en spesiell hilsen til alle som med meg skal tilbringe nyttårsnatten på jobb. Ha en flott kveld og ta vare på dere selv og hverandre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg vil takke dere alle for året som snart er over med et GRUK av Piet Hein.

NYTÅRSTALE

Så er det nytår. Så skifter man skjorte.
Man griber en hvid. Og man smider den sorte.
Man mærker, at meget, som før var ens eget,
så dejligt kan elimineres af jeg'et.

Naturligvis vedgår man arv og gæld
fra det aflagte jeg, som engang var en selv.
Men i det nye blir jeg fri for den troskap, hvori
det gamle var bundet til sin idoiti.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg ønsker alle mine bokvenner her på siden et godt nyttår. Av ulike grunner har jeg vært mindre aktiv her inne en periode. Derfor ser jeg fram til en mer aktiv deltagelse neste år, og gleder meg til spennende og inspirerende bokprat i 2013.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Godt nyttår til alle sammen, og takk for mange flotte boktips og diskusjoner! Håper det vil bli like mange i det kommende året. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt nyttår!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt nytt år til alle andre bokelskere:). Dere er alle med å bidra til et av Norge`s beste nettsteder etter min mening.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Enig i din vurdering. Ser ikke bort fra at dette nettstedet var blant de nettsteder jeg brukte aller mest tid på i 2012.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt nytt år til deg og alle bokelskere! Ønsker dere alle alt godt for det nye året. Ser frem til lesing av flere bøker og mange diskusjoner med dere.

Her blir det en rolig feiring med samboer og den flotte kalkunen som akkurat er satt inn i ovnen. Musikken høres det ut som naboen over oss står for i år.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg ønsker dere alle Ett Riktig Godt Nytt År og takk for det gamle! Gratulerer med 100 års jubileum i 2013 for kvinners stemmerett i det nye året - en milepæl er blitt nådd.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Godt nyttår til deg også! Ønsker alle godt nyttår. Måtte det nye året være fullt med fantastisk leseropplevelse, glede og latter!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsPiippokattaAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne Midtsund