En bok som fikk meg til å få lyst til å lese absolutt alt Ian McEwan har skrevet. Det kommer jeg også til å gjøre.

Handlingen i boka er lagt til en bestemt lørdag, og skildrer den skjøre grensen mellom det gode liv og den totale katastrofe. Boka er relativt tung å lese, uten at dette opplevdes som negativt. Språket er godt, og hver setning så fortettet av meningsinnhold at dette ikke er boka man "harver" over i full fart.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig med deg her, setter den som en av hans beste jeg.Han har greid å beskrive en fortettet spenning som holdes gjennom hele romanen, jeg følte også at jeg ville lese den litt symbolsk nettopp rundt temaet "den skjøre grensen mellom det gode liv og den totale katastrofe" som du skriver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest nesten alt Ian McEwan har skrevet, og jeg elsker bøkene hans! Denne boka var bare fantastisk!

PS! Det skjedde noe rart når jeg skulle gi deg en stjerne for kommentaren din. Plutselig dukket det opp "-1" - altså minus en ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også lest de fleste av han, på engelsk, og lydbøker der de finnes...takk for stjerne pluss eller minus, he,he. Kommet med enda en ny i Lesesirkelen nå forresten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas