Kjedelig bok! Ble fristet til å lese denne i forbindelse med en nyere bok av Lehtolainen som jeg ønsket å lese. Ville da lese bøkene i riktig rekkefølge, for å bli best mulig kjent med den kvinnelige politietterforskeren som går igjen i bøkene.

Lite intens og spennende, utenom de siste 15 sidene. Jeg hadde problemer med mange av setningene, korte, hoppende, usammenhengende. Slet med å få flyt i lesinga. Det kan være oversetteren som har "ødelagt" teksten, så jeg skal gi Lehtolainen en ny sjanse med neste bok i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg har nettopp lest ut 'Hvor er alle jentene nå?' som jeg tror er neste bok i serien om Maria Kallio?
Det samme skjedde i denne boka: Kjedelige oppramsinger, trøtte gjentagelser og unødvendige setninger, helt til de aller siste sidene, der alt liksom måtte skje på bare noen få sider.
Jeg kjedet nesten vettet av meg mens jeg leste den, så jeg er spent på om du nå har fått lest den neste boka, og har kjedet deg like mye som meg?

Har skrevet en liten bokomtale om 'Hvor er alle jentene nå'.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor er alle jentene nå fortsetter i det kjedelige sporet etter Kobberhjertet. Det er flere bøker imellom disse to, men de andre er ikke oversatt til norsk. Ser faktisk ingen grunn til at forlaget skal bruke tid på å oversette flere av bøkene til Lehtolainen.

Hun får absolutt ingen flere sjanser fra meg, jeg har gitt henne opp. Angrer at jeg begynte på denne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okay. Jeg har ikke fått med meg alle bokutgivelsene hennes. Og tror jeg nøyer meg med denne ene. Som nevnt tiltalte bildet og tittelen på bokomslaget meg, slik at jeg fikk forventninger til boka ut fra det.
Ja, ikke så rart du har gitt opp. Jeg syns det er merkelig at man kaller denne forfatteren for "Finlands svar på Henning Mankell", slik det står på den bokutgaven jeg har.
Jeg vil tørre å påstå at Henning Mankell er en god del hakk bedre til å skrive krim enn dette her...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Veldig kjedelig! Les den siste boka til Frode Granhus. Den var bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er litt synd at baksideteksten gir et helt annet bilde av boka enn hvordan den egentlig er. Det er det som er så fint med bokelskere.no, det at jeg kan lese om bøkene jeg vil lese. Baksidetekstene som er laget for å selge bøker, gir dessverre ofte et feil inntrykk.

Den siste av Frode Granhus ligger hjemme, og skal leses i år. Jeg likte veldig godt hans første krim om Rino Carlsen, Malstrømmen. Gleder meg derfor veldig til bok to.

I går ble jeg ferdig med en bok av Monika N. Yndestad. Leste den på et døgn, veldig spennende, grusom, intens, tragisk, og veldig godt skrevet. God flyt i teksten, lettlest. Boka heter Jentene fra balletten, og er hennes første i en planlagt serie om journalisten Alice Bratt. Gleder meg veldig til de neste av Yndestad!

Tilbake til Lehtolainen; jeg har en bok til liggende i serien om Maria. Jeg skal lese den også, det må jo være en grunn til at Lehtolainen er en bestselger i flere land?? Eller?? Hun skal derfor få den ene sjansen til. Kobberhjertet var vel den første i serien om Maria, og jeg håper virkelig det har vært noe utvikling i forfatterskapet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror nok at jeg ga opp Lehtolainen etter Kobberhjertet. Men Jentene fra balletten skal jeg prøve meg på. Takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bra du ga opp Lehtolainen etter Kobberhjertet! Jeg har lest Hvor er alle jentene nå, en nyere bok i serien om Maria Kaillo, men den er akkurat like kjedelig. Angrer på at jeg begynte på den. hun får absolutt ingen flere sjanser fra meg.

har lest Stormen av Granhus, en fantastisk spennende bok! Minst like god som Malstrømmen. Håper han kommer med flere bøker snart!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heldigvis er det maaaange gode bøker man kan lese mens man venter på Granhus neste :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit R