Jeg var en tur til Trondheim for noen dager siden og oppdaget da en bokhandel som het Bookstars. Jeg gikk så inn og ble så utrolig glad i denne bokhandelen med en gang. Dette var altså en ny bokhandel som bare skulle selge bøker og ikke alt annet krimskrams som penalhus og papirer, bare bøker. I tillegg til dette hadde de også servering av kaffi, så utrolig bra. En bokhandel som faktisk selger bare bøker, glede er min første tanke. Hva synes dere om det? Kanskje noen fra Trondheim som har besøkt Bookstars? Jeg er iallefall helt frelst og håper de åpner en butikk i Bergen snart:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, der skulle jeg også gjerne vært! Kanskje litt av samme konseptet som Boklageret har, de har også bare bøker, men litt begrenset utvalg, men absolutt verdt et besøk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åååh! Den hadde nok falt i smak hos meg og :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  Skage