Jeg har et litt ambivalent forhold til boka. Den er spennende og tar for seg et grusomt tema, for dessverre er det sikkert jenter som opplever at øvrighetspersoner misbruker sin rolle. At polititjenestemenn og andre personer som skal beskytte oss, dekker hverandre, er heller ikke nytt. Det jeg har problemer med, er språket, synes det kunne være bedre, og føler også at logikken brister litt i deler av boka. Men bevares, boka er spennende, og jeg tror den kan passe til unge jenter, kanskje som en advarsel?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette er jo egentlig ikke en krimbok, det virker på meg som om det er presset inn et drap for å kunne kalle det krim og på den måten selge mer. Temaet er veldig bra, og jeg klarte fort å overse svakheter ved språket, men den forhastede og overdrevne slutten synes jeg ødela for noe som egentlig er en veldig god bok.

Dette er uansett en bok som flyter bra og den er absolutt verdt å bruke tiden på, forhåpentligvis er den neste ennå bedre. Det er også lov å håpe at svakhetene ved denne ryddes opp i til neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund Ådnøy