Ufatteleg bra skreve! Dette er god underhaldning for både store og små! I starten lo eg høgt, på slutten grein eg så tårene rann i strie straumar... For ei fantastisk bra bok!!!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Kort og godt ei kjempegod bok. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Tonje Glimmerdal er en utrolig fin bok. Er så glad for at både boka og Maria Parr får masse oppmerksomhet. Det er velfortjent!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott bok! Tror jeg må prøve høytlesing for han som snart er 8 - selv om det er på nynorsk. Veldig godt skrevet!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp fordi det er på nynorsk. Skal guten få moglegheita til å sjå nynorsk som norsk, og ikkje eit framandspråk er det naudsynt at han møter begge skriftmåla hand i hand frå første stund

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg les for tida denne boka for min 3. klasse. (Bokmålselevar).Dei likar boka veldig godt. Kjem ikkje på at det er på nynorsk ein gong. Eg kosar meg like mykje som elevane!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja prøv det! Det er nok mange som ikkje les denne pga at den er på nynorsk, men går då glipp av ei fantastisk bra barnebok, på høgde med Anne Cath. Vstly. Vaffelhjarte er like bra, og den kan du lytte til, så då får du ein smakebit på korleis bøkene til Maria Parr er. Det er verdt eit forsøk, iallefall:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det fungerer kjempebra! Vi koser oss like mye begge to, men jeg velger å "oversette" underveis ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg har fått boken anbefalt og har tenkt å lese den sammen min datter på 10. Som norskstudent på Høgskulen i Volda begynner jeg etterhvert å få nynorsken under huden :-9 og tenker at min datter heller ikke har vondt av det. Det hender jo at litteratur fungerer bedre på nynorsk enn på bokmål også :-).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe Solberg