Dette er en bok jeg har holdt på med LENGE...Til tider har jeg hatt veldig lyst til å gi opp, men noe trassig i meg har holdt meg tilbake - det er jeg glad for i dag. Boken spenner over en lang periode i tid, fra 1871 til 2009. Den tar oss med til Paris, Wien, Tokyo, Odessa og London, og den lar oss bli kjent med et stort og noe forvirrende persongalleri (mange av personene har samme navn). I utgangspunktet trodde jeg det var en slektshistorie, men den er så mye, mye mer. The Hare With Amber Eyes forteller om kunst, litteratur, filosofi, moter, antisemmitisme og verdenshistorie.
Det er ingen lettlest bok, til det har den for mange detaljer og er for springende i sitt handlingsforløp. Til tross for dette vil jeg gi den terningkast fire.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Spennende å lese hva du skriver. Jeg hadde gledet meg til denne boka med den fantastiske tittelen - men falt av etter ganske få sider. Blir motivert til å fortsette når du sier at det er verdt det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre at det er flere som har slitt med den i alle fall :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. Martol