Jeg vil si at dette er en bok om å gjøre det rette, selv om det kanskje er vanskelig. I den oppdiktede byen Maycomb i Alabama får Atticus Finch i oppgave å forsvare en farget mann som er tiltalt for å ha voldtatt en hvit jente. Han gjør det fordi han vet det er det rette å gjøre, selv om resten av byen kanskje ikke ser det på den måten. Historien blir fortalt av datteren hans, populært kalt Scout.

Jeg likte denne boken, og jeg liker spesielt godt at handlingen blir fortalt av et barn. Denne vinklingen gjør blandt annet at man ser at det ofte kan være en stor forskjell mellom hvordan barn og voksne tenker. Boken er full av varme og humor, selv om viktige tema som for eksempel raseskille og rasediskriminering blir tatt opp. Jeg vil definitivt anbefale denne boken. Jeg kan også legge til at om du har lest Barnepiken av Kathryn Stockett, og likte den, da er jeg ganske sikker på at du vil like denne også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme