Her er det et frodig persongalleri. Jeg måtte holde tunga rett i munnen for å holde styr på alle sammen. Boka er midt i blinken for oss bokelskere. Jeg får selv lyst til å være med i en lesesirkel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg er så heldig å vere med i to lesesirklar - møta der er noko eg alltid ser fram til. Den gode diskusjonen får fram ulike sider ved bøkene!
Lesesirkelen var den første boka vi las då vi starta opp for første gong, men må tilstå at eg ikkje fekk så mykje ut av den .....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og så blir det dessverre litt ekstra komplisert å følgje med på alle personane når oversetjaren (eller forfattaren) skriv feil namn eit par stader. Ei underhaldande bok, men det er så forstyrrende med slike feil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene Andresen