Fine, fine boka! Fin tittel, nydelig omslag, og kjempebra innhold. Romanen følger Cathrine som plutselig får en følelse av at ekteskapet hennes ikke er så bra som hun har trodd. Det var spennende å følge Cathrine mens hun prøver å finne ut av forholdet til ektemannen, mora, broren, alle andre i bygda, og ikke minst den kjekke, svenske dyrlegen. Boka tok altfor fort slutt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg glemte helt å tenke på at jeg leste på nynorsk. Språket er poetisk og vakkert når det skrives så lett som dette. Syns det tok fort slutt, jeg og. Ble veldig nysgjerrig på hvordan det gikk videre. Men forfatteren lager kanskje en oppfølger? På bibliotekets liste finner jeg bare barnebøker forfattet av henne tidligere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikte