Fantastisk bok! Yates skriver fantastisk om et ektepar som sliter med at de har blitt småborgelige. Fantastiske undertoner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, den er så bra! Easter Parade kan også anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I totally agree!
Ser for meg hver eneste scene som blir beskrevet, og det er så over alle hauger BRA at jeg ikke kan gjøre annet enn å bøye meg i støvet. Har jaggu funnet meg en ny yndlingsforfatter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror denne sparket hardere da den kom ut i 1961. På ingen måte utdatert i dag, men det tomme livet i forstadene er nesten blitt en klisjé i amerikansk populærkultur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men boka er jo et bilde som kan oversettes til andre ytre forhold også ( Noen kaller slike bilder metaforer, men i litterær sammenheng kan dette ordet misforstås. )

Jeg synes den passer veldig godt i dag, og i Norge også. Det er mye tilsvarende grunnhet og overfladiskhet i vårt århundre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine Olsrød